Boormachinepomp 1/2" kunststof, capaciteit 1300 l/h

Boormachinepomp 1/2" kunststof, capaciteit 1300 l/h
Boormachinepomp 1/2" kunststof, capaciteit 1300 l/h Boormachinepomp 1/2" kunststof, capaciteit 1300 l/h
Model: Boormachinepomp
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 24,95€
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

Dit product is ideaal voor het wegpompen van water uit kleine ruimtes door de zelfaanzuigende werking! Sluit simpelweg een tuinslang aan op beide uiteinde van de kunststof behuizing (gebruik max 3 meter voor het aanzuigen van water en max 15 meter voor het afvoeren van water). Neem vervolgens een (accu)boor met een maximum toerental van 3400 toeren per minuut en pomp eenvoudig water uit de dubbele bodem van uw boot, van uw dakgoot, uit de sloot van uw moestuin, uw aquarium of vijvertje tot wel 1300 liter per uur!

Dit product wordt geleverd exclusief tuinslang, het formaat tuinslang wat op deze boormachinepomp moet worden aangesloten is echter een zeer gangbare maat en verkrijgbaar bij ieder tuincentrum. Vraag dan naar 1/2 duim / inch tuinslang oftewel 12,5 mm. Voor de aansluiting van de slang op de behuizing zijn GEEN koppelstukken noodzakelijk, de slang kan simpelweg over de uiteinde geduwd worden. 

Dit product kan maximaal 30 seconden achter één "droog" pompen. Let dus op dat er continu water wordt aangezogen als u langer dan 30 seconden wil blijven pompen. 

De boormachinepomp kan gemonteerd worden op bijvoorbeeld je boot / of op een losse plank (schroeven niet inclusief) maar dit is niet noodzakelijk, mocht je hier niet voor kiezen dan dien je de pomp tijdens het wegpompen van het water wel stevig vast te houden.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed