Handpomp 30 liter per minuut

Handpomp 30 liter per minuut
Model: Plastimo
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 64,95€
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

Deze handpomp van Plastimo is uitermate geschikt voor het handmatig leegpompen van je boot als je geen elektriciteit voor handen hebt. Zit er ergens een klein gaatje in je boot of heb je geen dekzeil aan boord waardoor je boot regelmatig volregent? Dan is deze hand pomp een must have! Door het heen en weer halen van de hendel kan je bij 60 slagen wel 30 liter water per minuut wegpompen (0,5 liter per slag) tot een opvoerhoogte van 3 meter. De pomp heeft twee uitgangen met een doorsnede van 25 mm waarop een slang (niet meegeleverd) gemonteerd kan worden.

Deze handlenspomp kan verder gemonteerd (zowel horizontaal als verticaal) of gedemonteerd gebruikt worden. Natuurlijk is deze handlenspomp niet alleen te gebruiken voor in een boot maar kan die ook erg van pas komen om uw tuin water te geven vanuit uw regenton als u daar geen elektriciteit heeft.

Het grote voordel van deze handlenspomp ten opzichten van onze pompen die werken op accu's of batterijen is dat je nooit met een lege accu of batterijen komt te zitten.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed