Drainman

Drainman
Drainman Drainman Drainman
Model: Drainman
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 44,95€
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

Drainman, voor slechts 44,95 euro. Gegarandeerd nergens goedkoper!!

Met een Drainman heeft u nooit meer last van water in uw boot! Bent u niet in staat om wekelijks of zelfs maandelijkt een kijkje te nemen bij uw boot? En maakt u zich zorgen dat uw boot langzaam vol loopt met regenwater? Dan is de Drainman misschien wel voor u de oplossing! 

Een Drainman is een 100% duurzame pomp ontworpen om uw boot mee te hozen. Omdat de Drainman werkt op wind en golfslag komt er absoluut geen elektriciteit bij te pas. Bevestig uw Drainman aan uw meerlijn en span deze tussen de boot en de vaste wal in (zie foto "Drainman installeren"). De kleinste beweging is vervolgens al voldoende om de Drainman zijn werk te laten doen.

Per 24 uur kan de Drainman tot wel 2.500 liter water verpompen. Verder is het product kwalitatief zo goed dat het een trekkracht van wel 1.500 kilo aan kan. Als het laagste punt van uw boot verder dan 3 meter af ligt van het punt waar u de Drainman aan uw meerlijn bevestigd dan kunt u voor 7,95 euro een Drainman verlengslang van 3 meter kopen. In theorie is de Drainman tot wel 8 meter zelfaanzuigend.
 
Bekijk voor meer informatie over de Drainman en over hoe u de Drainman het beste kan installeren het onderstaande filmpje.

           

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed